Høyt & Lavt Klatrepark

5. april 2014 åpnet klatreparken og vi har normalt 7-9 000 besøkende i våre spektakulære løyper i trærne og på vår egen “gårdskafe” fra hele Rogaland og søndre og indre del av Hordaland. Vi har over 70 løyper og ulik vanskelighetsgrad. Alle må ta et lite intro-kurs før en får begynne i parken og alle må innom en av de grønne løypene først. Alle kan klatre de løypene de ønsker, men er en under 16 år må en ha med en voksen. For mer informasjon og booking både individuelt og grupper – se www.hoytlavt.no/nedstrand  – eller ring daglig leder Kristjan på 45474462 eller mail nedstrand@hoytlavt.no

Se videoer på you type – søk bare “klatreparken i Nedstrand” – eksempelvis:

https://www.youtube.com/watch?v=4v2bx3XHA-c

Løypene er tilpasset ulike aldersgrupper og hvilken utfodring en ønsker, så her vil det være barneløype for de minste og tøffere løyper for de som ønsker ekstra utfordringer. Det tar normalt 3-5 timer å gå gjennom alle løypene og en bør ha seg en matbit og påfyll av energi underveis.

Gårdshuset på Tveit Gard er blittl kafé for klatreparken og foruten plasser inne, er det terrasser på utsiden med flott utsikt over garden, klatreparken og Hinderåvågen.  Selv i regnvær er det en flott aktivitet å bruke klatreparken – det er stille i skogen og med gode regnklær og hjelm er en godt beskyttet mot regnværet uansett.

 • Zip-line

  Zip-line

  Eneste Fjord-zip liner

 • Teambygging

  Teambygging

  Teambuilding

 • Grupper

  Grupper

  Aktiviterer for grupper

 • Løping

  Løping

  Løpe i skogen

 • Turgåing

  Turgåing

  mange turer

 • Sykkelstier

  Sykkelstier

  her kan man sykle